fredag 23 januari 2009

Chockad!!

Blondinbella är faktiskt lite chockad.......över att ha åkt ur let`s dance. Men allt är ändå sååååå fantastiskt för hon har ju lärt sig att dansa paaardans.........liksom!!! Och det gör ingenting att hon åkte ut för det var det roooligaste hon gjort och............ allt ..........Ja ALLT handlar om inställning. Synd bara att hon missade valsen, eftrsom den hade hon ju haft användning av på bröllop......!?! Undra vad Brunett Bärra har för inställning till det............

Jag är också lite chockad.....faktiskt. Jag trodde nog att hennes bloggfans skulle göra en insats..........men dom svek!!
Skulle ni göra så om jag ställde upp............Näää,, det kan jag aldrig tänka mej.....
- MittlivsomAnna....dansar vidare nästa vecka i en rumba!!
Ursäkta....jag är nog lite trött, jag går och lägger mig nu.....gonatt!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

En jävla massa besökare har hon, men har hon bloggfans?

Till skilland från henne så har du och jag en mer gedigen relation till våra besökare.

Hennes blogg är ju snarare en reklampelare.

jenny sa...

Jag håller med dig - jag tycker också Morgan är BÄST!!!!

Dricka rödvin hjälper inte mot hunger - tvärtom så triggas man och blir ännu mer sugen. Det ska vara te, det hjälper
Häls jenny m

Anonym sa...

Ja det vore kul, vi kanske kan ordna det nu på fredag. Vänta bara, jag ska se vad jag kan ordna.

Anonym sa...

Ja, man kan var positiv och så kan man vara superpositiv och så kan man vara blondinbella! Hej och hå matematik kan vara jätte roligt, bara man har rätt inställning. Man kanske håller på att dö...men det är jätte kul, bara man har rätt inställning. Då kan man ju passa på att göra det där som man kanske aldrig hade gjort om man inte höll på att dö...om mna inte ligger sängbunden då förstors...men äh...det är ju jätte kul för då kan man ju faktiskt be att få den där sängen som mna så länge drömt om, som e höj och sänkbar och som vibbrerar och allt det där...så...jag menar allt e jätte kul, bara man har rätt inställning!