tisdag 30 juni 2009

Nattliga äventyr!!

Nu, när vi har gjort om i hallen och använder vår riktiga entre så har vi ett annorlunda låssystem. Det finns nämligen ingen vridgrej på låset utan vi använder ett överlås med aslånga, tunga klumpiga nycklar. Typ fångarna på fortet nycklar.
Problemet är att när jag låser dörren på kvällen och nyckeln sitter i låset kan ingen låsa upp från utsidan eftersom nyckeln på insidan sitter ivägen. Hur krångligt som helst har det visat sig.
Inatt när jag gick och lade mig efter all matlagning och väskpackande låste jag dörren och lät nyckeln sitta i som vanligt.( Det är ju extremt tråkigt och jobbigt om det skulle börja brinna och man måste rusa runt och leta efter nyckeln för att komma ut)
I morse när jag vaknade blev jag skiträdd eftersom jag hade två missade samtal från styvisen...........kl 01.32.
Jag rusar upp och ser till min lättnad att han ligger i sängen och sussar. Nog för att dom är lata men ringa någon mitt i natten som vistas under samma tak verkar fööör mycket.
Tydligen hade han smitit ut precis innan jag gått och lagt mig utan att tala om det och sen fick han inte upp dörren när han kom hem. Det löste sig genom att han kastade sig över planket på baksidan och stack in huvudet genom tonåringens fönster och bad henne öppna. Snacka om att skita ner sig totalt. Plötsligt sticker någon in huvudet mitt i natten............
OHAHAHAHAHA...........tur att man har god sömn!!

2 kommentarer:

Johan sa...

Där fick han för att han låste in dig på toaletten :)

Anna sa...

Eller hur........hut går liksom hem!!