tisdag 24 mars 2009

Matresttjuv!!

För några veckor sedan, när jag skulle slänga matrester i bruna tunnan blev jag konfunderad över att den var tom. Eftersom det var dagen innan tömning och jag visste att den borde vara åtminstone halvfull så tittade jag i den gröna tunnan som stod bredvid.
Mycket riktigt. Där låg det fullt av bruna påsar. Väldigt märkligt alltså. Vi frågade tonåringarna om dom mot all förmodan hade slängt påsarna fel.
Nää verkligen inte, sa dom. Jag vet ju att dom aldrig skulle befatta sig men matrestspåsar........dumt av mej!
Vi frågade farmor,,,,,men hon hade inte heller slängt fel.
Nu har vi fått lösningen........
När mannen var i badrummet hörde han att det slammrade vid soptunnorna och kastade sig ut. Förvånad fick han se en uteliggare stå och gräva i matresterna...........Urk!!
Stackars människa.................
Äggskal, gamla brödbitar, pelargonblad, kaffesump och gamla makaroner i en ända röra. Man vill ju nästan sätta ut en tallrik mat till honom......som man gör med tomten på julen.
För Virpan är detta en jättestor sak. Hon har informerat sina fröknar på förskolan. Hon vågar inte gå på toaletten själv, än mindre sova i sin egen säng eftersom hon är rädd att han ska komma tillbaka.
Samtidigt tycker hon väldigt synd om honom..............
Ja, det är inte lätt!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vad ska man säga...själv var jag på en föreläsning om vad våra barn kan göra samt råka ut för på nätet i kväll...jag började nästan att grina. Bilder som de kan se samt kränkningar som de kan råka ut för...

erika sa...

Hos oss måste vi låsa dörren på kvällen så att inte rävarna och vargarna ska komma in på natten. Undra var han fått det ifrån:)

Anna sa...

Ja det finns så mycket vidrigheter där ute, det gäller att ha en schysst dialog kring internet med våra ungdomar.
Erika....jag har ingen aaaaaning
;-)