onsdag 22 april 2009

Sunkmorsa del 2!!

Sunkiga morsan fortsätter. Idag var det dags för plask och lek igen,och när vi står där på parkeringen 15 minuter innan det börjar upptäcker jag att vi (läs jag) har glömt badväskan med baddräkt och handduk.
Skit liksom. Vi är i Tillberga..........långt åt helsike. Om vi ändå vore på Lögarängen!!
Jag slänger in Virpan i bilen och rivstartar, kör på två hjul i kurvorna där på vischan, svär åt diverse sölkorvar på vägen, gör vansinnesomkörningar och åker över heldraget.
Vi kom 4 minuter försent.....inte illa pinkat av en sunkmorsa som jag. Virpan bryr sig inte, hon tyckte det var spännande att åka fort och lyssna på mammans ordbajseri till sina medtrafikanter............hehe!!
Nu har jag varit på stan och shoppat med tonåringen, vilket har gått över förväntan. Snabbt, konfliktfritt och relativt billigt.Kan bero på att hon inte är så pigg!! Endast 1000 kr fattigare.....................Jag är nöjd!!
Sen blev vi bjudna på kycklingsallad och latte på cafe Gränden av snälla mannen......
Den där tröjan gjorde verkligen susen........

3 kommentarer:

Erika sa...

Men Anna då, det var väl tur att inte polisen tog dig:-)

Monica sa...

Förlåt..ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaiiiii!!!! Jag behövde det där!! Men fy dig för ordbajseriet;) inte svärde du i bilen som Sofie sa till mig när vi klev ur bilen..hon var inte så gammal den gången!:):)Jag skulle lämna Sofie på dagis innan jobbet..kör upp på jobbets parkering och Sofie sitter kvar i bilen!!! Glömde alltså lämna henne..kan lova att fröknarna hade roligt när jag kom in rusandes på dagis..tala om vad som hänt..när Sofie säger..JA och mamma svärde och svärde!:):)Några år sedan och nästan glömt!
Mågottkramen..vi får vara lite"skunkiga";)..ibland.

Monica sa...

Hmm jag tog sprutor jag med en gång i veckan..metoject(ett slags cellgift)men var alltid sjuk i två dagar efteråt.behövde vara sjukskriven på heltid för att orka i längden..ville inte det.:)Nu ska jag prova dessa mediciner under kommande höst och vinter..tål eventuellt ej solen om jag börjar nu. Hoppas att de funkar när det är dax.Kram:)