fredag 22 maj 2009

Annorlunda bil!!

Som Ni vet har vi bara haft en liten bil sen mannen belv arbetslös och eftersom han inte fått någon tjänstebil än så har han lånat en gammal häck av en kompis. Väldigt bussigt faktiskt!!
Denna bil är lite som jag, lynnig!!
När man låser upp bilen åker alla rutorna ner. Inte så bra vid spöregn, men vid sol är det ju skönt med lite frisk luft.
Bakdörrarna går inte att öppna, så när Virpan åker med är det väldigt positivt att rutorna redan åkt ner vid öppnandet ,eftersom vi lätt kan hala in henne genom bakrutan då. Hon kan ju heller inte öppna dörrarna sjäv under bilfärden. Också det positivt!
Idag när vi var på Coop Forum tyckte att folk tittade lite konstigt när vi slängde in ungen genom fönstret, men ändå. Det jobbigaste är när man ska spänna fast henne eftersom man då blir tvungen att hänga som en ostbåge över stolsryggen och flämta.
Dessutom är det en gigantisk spricka som löper över hela framrutan, så för säkerhetens skull borde vi åka med någon form av skydd mot glassplitter, men har ej kommit på hur det ska ordnas.........

1 kommentar:

Monica sa...

Slängde in ungen genom fönstret!! Ha ha ha ha...förlåt..men vilken syn! Se det så..den gamla häcken medför HUMOR!;) Mågottkramen vännen!:):)